top of page
index.png

ÄLSKA DIN HUD!

 

Vi vill se bra ut oavsett ålder, vi vill åldras vackert och elegant men det är oundvikligt att fina linjer och rynkor och lösare hud kommer med tiden, men nu finns det en minimalt invasiv men avancerad ansiktsbehandling som kommer att ta itu med dessa bekymmer genom att stimulera ditt egna kollagen och ge ett permanet resultat.

Vivace Experience®
Det är skillnaden

Vivace

VIVACE EXPERIENCE® är en ny behandlingsmetod som kombinerar microneedling, radiofrekvensenergi och LED-ljus med ett specialiserat behandlingsserum och som avslutas med kylning av peptidmask. Vivace rf stramar åt huden, möjliggör behandling av rynkor, stora porer, ojämn hudton, acneärr och andra typer av ärrbildning. Vivace rf ger de mest dramatiska resultaten med minimal återhämtningstid.

  • Motverkar rynkor och fina linjer

  • Stramar åt huden

  • Minimera porstorleken

  • Förbättrar hudton och struktur

  • Reducerar olika sorters ärr

  • Omedelbara resultat

  • Minimal återhämtningstid

Vivace® Microneedle RF-enheten är den senaste generationen av  microneedling med radiofrekvens

Vivace har tre behandlingar i samma maskin microneedling, Radiofrekvans och ledljus.

 

Microneedling ger med hjälp av ultrafina nålar en mekanisk men också kontrollerad skada i huden, nålarna skapar hundratals mikrokanaler i huden och stimulerar på så sätt kollagen, elastin och ger också en cellförnyelse.

Vivace RF (radiofrekvens) ger en termal skada i form av värme som bryter ner åldrande kollagenmolekyler vilket får dem att förkortas och tjockna, Med Vivace arbetar vi genom tre olika hudlager, vilket ger en grundlig stimulans och dubbla effekter av en och samma behandling.

 

"Värmechocken" från Vivace signalerar till dina hudceller att tillverka nytt och friskt kollagen och majoriteten av nya kollagenavlagringar sker mellan 1- 6 månader efter behandlingen.

Resultatet av behandlingen varar i flera år, men varierar också beroende på antalet behandlingar som man väljer. 

Resultaten är både omedelbara men förbättras även med tiden, vilket ger dig det bästa från två världar. 

​​

​Denna behandling är en av de mest populära genom att den är otroligt effektiv och man behöver inte vara rädd för hyperpigmentering som lätt uppstår av liknande termala-behandlingar. Genom att Vivaces ultrafina nålar är belagda med 24karats guld som gör att nålarna isolerade och därmed säkra på alla hudtyper.

img-vivace-microneedling-device-01a.jpg
bottom of page