top of page
index.png

ÄLSKA DIN HUD!

 

Vi vill se bra ut oavsett ålder. Vi vill åldras vackert och elegant. Och det är oundvikligen att fina linjer och rynkor kommer med tiden. Men nu finns det en minimalt invasiv men avancerad ansiktsbehandling som kommer att ta itu med dessa bekymmer. Kom igång idag och möt spegeln med självförtroende!

Vivace Experience®
Det är skillnaden

Vivace

VIVACE EXPERIENCE® är en ny behandlingsmetod som kombinerar microneedling, radiofrekvensenergi och LED-ljus med ett specialiserat behandlingsserum och kylning av peptidmask.

Vivace microneedling möjliggör behandling av rynkor, stora porer, ojämn hudton, acneärr och andra typer av ärrbildning.

Vivace Experience® ger de mest dramatiska resultaten med minimal återhämtningstid.

  • Motverkar rynkor och fina linjer

  • Stramar åt huden

  • Minimera porstorleken

  • Förbättrar hudton och struktur

  • Reducerar acneärr och andra slags ärr

  • Omedelbara resultat

  • Minimal återhämtningstid

Vivace® Microneedle RF-enheten är den senaste generationen av radiofrekvent microneedling. 

Microneedling ger en mekanisk kontrollerad skada i huden med hjälp av isolerade guldtippade nålar. Hundratals mikropunkter i ansiktsvävnaderna stimulerar kollagen och cellförnyelse.

RF (radiofrekvens) ger en termal skada i form av värme, för att stimulera kollagenproduktionen i vävnaderna. Vilket ger dubbla effekter av en och samma behandling.   

Kollagenet och elastinet som behandlingen stimulerar är ditt egen huds ämnen och fortsätter därför accelerera under de närmaste sex månaderna.

De flesta patienter upptäcker att deras resultat varar i några år, men detta kommer att variera beroende på antalet behandlingar och antalet touch-up-behandlingar som man väljer. 

Resultaten är både omedelbara men förbättras även med tiden, vilket ger dig det bästa från två världar. 

​​

​Vivace har blivit en stor succé i USA och företaget bakom maskinen,  med över tjugo års erfarenhet, har utvecklat Vivace med hjälp av kontinuerliga kliniska studier och användarupplevelser.

img-vivace-microneedling-device-01a.jpg
bottom of page