Boka 💉Kurs IRI® MEDICAL PEN + startpaket IRI® MEDICAL PEN + 10ml fillers 480 min , 35.000,00 kr

 

 

Med dess intelligenta teknik har Yavu framtagit en nålfri inslussningsmetod för att kunna utföra nålfria injektioner med olika former av hyaluronsyra på ett säkert sätt. Den har en ny teknik som baseras på en bultteknik där fillern färdas med tryckluftskraft 800 km/h ner i huden. Man uppnår resultat inom uppbyggnad av tappad volym, rynkor, nasolabial mm
Tyvärr finns det många kopior på marknaden, så säkerställ alltid att det finns en gedigen tillverkare och märke på din Hyaluron Pen, en Hyaluron Pen kan inte bara heta just Hyaluron Pen om det finns en tillverkare/märke bakom. Om du ska gå och köpa en ny bil så vill du med högsta sannolikhet inte köpa en bil som bara heter ”bil” utan köpa/välja bland olika märken/ modeller såsom KIA, Ford eller Ferrari. Detta medför att du vet att det finns en tillverkare som tar ansvar för säkerhet och kvalité, man får vidare en bra garantiperiod osv.

YAVU IRI® MEDICAL PEN har 24 månaders garanti!*

Vill du arbeta med bra resultat så behövs följande

1. Gedigen utbildning

2. Original apparatur

3. Anpassad fillers

Förkunskaper: Hudterapeut, undersköterska eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet från skönhetsbranschen (efter individuell bedömning)

Diplom: Efter utbildningen ska man utföra 5 behandlingar med IRI Medical Pen, vars resultat/ bilder skall skickas in till oss. Efter att vi godkänt resultaten utav ditt arbete så erhåller du diplom. Obs! Diplom kan endast erhållas om man väljer att jobba med IRI Medical Pen.

Startpaket: IRI Medical Pen av det högkvalitativa märket YAVU (från Tyskland) 10ml fillers ingår (ca 10 beh) för 23.000kr ex moms.(Totalt 28.000kr ex moms inklusive kurs och startpaket

*skall användas på rekommenderat sätt för att garantin ska gälla

© 2016 by Snyggink.